Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

OPAČIĆJučer je, u sklopu svoje turneje Hrvatskom kojom prezentira Vladin program otpisa dugova, Supetar posjetila potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić.
Tom je prigodom s gradonačelnicom Grada Supetra Ivanom Marković (SDP) i načelnicima općina Bol Tihomirom Marinkovićem (SDP) i Sutivana Rankom Blaževićem (nezavini) potpisala i Sporazum za ublažavanje financijskih teškoća određenog dijela građana koji su ovršenici u postupcima prisilne naplate tražbina male vrijednosti na novčanim sredstvima kojega su tako, nakon četiri velika hrvatska grada, prvi potpisali Bračani.

Zanimljivo je spomenuti da potpisivanju nisu bili nazočni načelnici HDZ-a iz općina Nerežišća, Postira, Pučića i Selaca, uz obrazloženje da nisu dobili nikakav poziv niti obavijest u svezi potpisivanja Sporazuma.

Tom je prigodom ministrica Opačić naglasila kako se radi o jasnoj namjeri Vlade Republike Hrvatske da pomogne onima koji su najugroženiji i koji najteže žive te dodala kako su usvojeni kriteriji strogi i isključivi socijalni pa je zbog toga sve više subjekata koji su se voljni uključiti u taj projekt.

Potpisivanju nisu bili nazočni načelnici HDZ-a iz općina Nerežišća, Postira, Pučišća i Selaca, uz obrazloženje da nisu dobili nikakav poziv niti obavijest u svezi potpisivanja Sporazuma.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.