Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

NA IZBORIMA U MILNI PET KANDIDATANa prijevremenim lokalnim izborima u Milni izborno će tijelo moći birati svog općinskog načelnika sa 5 kandidacijskih lista dok će im pri izboru Općinskog vijeća na raspolaganju stajati njih čak sedam.
U izbornoj utrci za novog načelnika tako su Anamaria Rošin iz HDZ-a (zamjenica Antonija Matković), HSS-ov kandidat je Nikšu Hržića (zamjenik Pavao Bonačić Proti), SDP je ponovno kandidirao Franu Lozića (zamjenik Ivo Prebanda), a za mjesto načelnika borit će se i dvije nezavisne kandidatkinje Anka Brkuljić (zamjenica Branka Galović) i Katija Buzolić (zamjenica Deni Restović).

Za mjesto u Općinskome vijeću borit će se 5 stranačkih i 2 nezavisne kandidacijske liste i to redom lista A-HSP-a koju predvodi Lina Labetić, HDZ-a Anamaria Rošin, HNS-a Krsto Brkuljić, HSS-a Nikša Hržić i SDP-a Jakša Krželj, a na čelu dviju nezavisnih kandidacijskih lista listu nalaze se Katija Buzolić i Antonio Restović.

Spomenimo na kraju kako općina Milna ima oko 1200 birača s pravom glasa.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.