Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

SUPETAR JE SPREMAN ZA TURISTIČKU SEZONUSupetar je spreman za rani start ovogodišnje turističke sezone zaključak je tematske sjednice supetarskoga Gradskog vijeća na čijem je dnevnome redu bila samo jedna točka, a to je priprema za sezonu.Prve organizirane skupine gostiju stići će tjedan uoči Uskrsa, dok će se od 25. do 29. ožujka održati tradicionalni kulinarski festival “Biser mora”, koji će okupiti nekoliko stotina majstora kuhača iz više europskih zemalja. Do tada svi sudionici u turističkom prometu trebaju odraditi svoj dio poslova jer je to domaća zadaća koju nitko umjesto njih neće učiniti.

Premda je kroz diskusiju bilo i kritičkih tonova s ciljem da se uočene slabosti i propusti što prije uklone, ipak je nepodijeljeno stajalište kako je turistička ponuda Supetra iz godine u godinu sve bogatija i izdašnija a Supetar poželjna i sigurna turistička destinacija za što su zaslužne ne samo hotelijerske kuće i hoteli koji prednjače u “brušenju ponude” već i kompletna infrastrukturna podrška komunalnih i žurnih službi u gradu.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.