Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

DRUGI KRUGU izborima za načelnika Milne u drugi krug idu Ana Maria Rošin (HDZ) i Frane Lozić (SDP).

 

 

U drugi izborni krug za načelnika općine Milna na Braču, prema prvim neslužbenim rezultatima, plasirali su se kandidatkinja HDZ-a Ana Maria Rošin s osvojenih 34,95 posto glasova i SDP-ov kandidat Frane Lozić s osvojenih 19, 12 posto, doznaje se od člana Županijskog splitsko-dalmatinskog izbornog stožera Mihe Mratovića.

Kandidatkinja Grupe birača za načelnika općine Milna Katica Buzolić dobila je povjerenje 18,65 posto glasova, HSS-ov kandidat Nikša Hržić 14,42 posto, a kandidatkinja još jedne Grupe birača Anka Brkuljić 10,03 posto glasova, izvijestio je Mratović.

U utrci za članove Općinskog vijeća Milne HDZ je osvojio tri mjesta (24,55 posto) Grupa birača Nade Buzolić dva (18,21), SDP također dva (15,93).

Po jedno mjesto osvojili su HSS (13,59), grupa birača A. Restović (11,93), Autohtona HSP (8,62) i HNS-Liberalni demokrati( 7,64).

 

Izvor: DIP

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.