Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

BaloevićSaborski zastupnik bračkih korijena Jakša Baloević povodom velike humanitarne akcije u Makarskoj donirao dvije bračke udruge.

 

 

Kako sam često naglašava jedna od osnovnih odrednica njegovog rada uz političke aktivnosti je i konkretna pomoć socijalno ugroženima i potrebitima, bolesnima, potpora mladima u bavljenju raznim društvenim aktivnostima, a posebice sportu, te očuvanju kulture, tradicije i potpora vjerskim zajednicama. 

Porijeklom iz Dola na otoku Braču, s ponosom , kada je god u prilici na razne načine nastoji pomoći u svim područjima  života na rodnom otoku ali i drugima pa je do sada u razne humanitarne svrhe donirao oko 350.000,00 kn. Posljednji put zbilo se to povodom velike humanitarne rukometne utakmice odigrane u Makarskoj 21. lipnja kada je pored splitske udruge "Most" i makarske udruge "Sunce" donirao i dvije bračke udruge, Udrugu srednjoškolaca i studenata otoka Brača osnovanu s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja kvalitete školovanja srednjoškolaca i studenata našeg otoka sa tri a Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju "Brački pupoljci" sa pet tisuća kuna.

Nije baš čest slučaj da se naši uvaženi sabornici u svom političkom radu baš svakodnevno vodi načelom da im je jedna od osnovnih zadaća ne samo zastupanje već i direktno potpomaganje životnih interesa građana koji su im iskazali povjerenje, saborski zastupnik Jakša Baloević čini se hvalevrijednom iznimkom.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.