Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

BaloevićKlub zastupnika Demokratskog centra, Narodne stranke-Reformisti i Novog vala u kojemu je i saborski zastupnik bračkih korjena Jakša baloević, zatažili su traži da se održi izvanredna sjednica Hrvatskog sabora s obzirom na okolnosti rada Arbitražnog suda.

 

 

Podsjetimo se vjerodostojnost spomenutog suda svojim ponašanjem doveli u pitanje slovenski predstavnik u Arbitražnom sudu Jernej Sekolec i bliska suradnica ministra vanjskih poslova Karla Erjavca i zastupnica pred Arbitražnim sudom.

Čanovi Kluba zastupnika Vesna Škare Ožbolt, Petar Baranović, Natalija Martinčević, Vesna Saboli i Jakša Baloević traže da se zbog ovog sramotnog međunarodnog pravnog skandala pronađe argumentirani način kako bi se trenutačno i bezuvjetno stavio van snage Sporazum o arbitraži između Republike Hrvatske i Republike Slovenije o teritorijalnom razgraničenju u Piranskom zaljevu.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.