Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

PRIMOPREDAJA DUŽNOSTI U NEREŽIŠĆIMAProšle nedjelje u Općini Nerežišća izvršena je primopredaja dužnosti u kojoj je dosadašnji načelnik a sada već ministar u novoj Vladi RH Lovro Kuščević, predao dužnost općinskog načelnika svom zamjeniku Jerku Bezmalinoviću.Ciljevi i smjernice razvoja Općine Nerežišća već su ranije utvrđeni i uspješno se provode; u tijeku je nekoliko velikih projekata (zdravstveni turizam, luka nautičkog turizma Smrka, poslovna zona...), kao i desetci manjih projekata i komunalnih radova.

Zamjenik načelnika, g. Jerko Bezmalinović koji će, spomenimo i to, dužnost obnašati volonterski je upoznat sa svime te Općina nastavlja sa obavljanjem redovnih aktivnosti i provođenjem razvojnih projekata istim tempom kao i do sada.

Uredovno radno vrijeme zamjenika općinskog načelnika za rad sa strankama, određuje se kako slijedi:

- ponedjeljkom od 08,00 do 11,00 sati
- četvrtkom od 08,00 do 11,00 sati.

Dosadašnjem načelniku, g. Lovri Kuščeviću, čestitamo i želimo da novu dužnost ministra graditeljstva i prostornog uređenja nastavi obavljati jednako časno i uspješno, kao što je obavljao i dužnost općinskog načelnika.

 

 

Izvor: Službene stranice Općine Nerežišća

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.