Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jučer se u prepunoj vijećnici Grada Supetra održao izborni Zbor HSP 1861 Supetar na kojem je za predsjednika podružnice izabran dipl. oecc. Grgo Caglević.

 

 

 

Osim predsjednika izabrani su: za tajnika Manuel Gospodnetić, za rizničara Božidar Pjerotić. Izabrani su i članovi Odbora stranke Jure Brtičević, Andrej Hržić i Antonijo Zidar koji je zadužen i za PR međunarodne odnose te članovi Stegovnog suda Nevenka Drpić, Ivan Zupanc i Dean Kuščević.

Ovo je jedan u nizu ogranaka koji se osnivaju diljem Dalmacije. Novoizabrni predsjednik G.C. prisjetio se teških vremena kada je od strane režima Paragi otet i razbijen HSP. Predstavio je program stranke i najavio izlazak na nadolazeće parlamentarne izbore, a posebno na lokalne sljedeće godine. Pozvao je na pravaško jedinstvo oko programa stranke i predsjednika.

Na kraju je najavio i Izbornu skupštinu 25. srpnja u Otoku kod Sinja na čijoj tribini će nazočiti i predsjednik Paraga, a s posebnim ushićenjem je pozvao sve nazočne da dođu 31. srpnja u Drage - Pakoštane na otvaranje Spomen obilježja hrvatskom heroju, mučeniku i Vitezu Miru Barešiću.

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.