Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jedini brački ministar u tehničkoj Vladi, ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević sudjelovao je danas u proslavi obilježavanja 2400. godišnjice osnutka Starog Grada na Hvaru.

 

 

Uz pokroviteljicu obilježavanja predsjednicu RH Kolindu Grabar Katarović, župana Splitsko-dalmatinske županije Zlatka Ževrnju, gradonačelnika Staroga Grada Vinka Maroevića i druge gradske čelnike ministar Kuščević sudjelovao je na sastanku o razvojnim mogućnostima hrvatskih otoka.

Nakon radnog sastanka upriličen je obilazak novosagrađene luke nautičkog  turizma sa 80  vezova. Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja sufinanciralo je ove godine projekt opremanja komunalnom opremom Staroga Grada i pripadajućih naselja. Projektom je osigurana kupnja kanti za otpad i klupa, između ostaloga i za novu nautičku luku. Današnja generacija ulaganjem u navedeni projekt pokazuje da cijeni i unapređuje svoje nasljeđe.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 121.725. kuna a Ministarstvo ga sufinancira s 70.000 kuna.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.