Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ministar graditeljsta i prostornog uređenja Lovro Kuščević Dane hrvatskog turizma u Bolu, odnosno nazočnost troje ministara na Braču, iskoristio je i za radni sastanak u svojim i našim Nerežišćima.

 Na radnom sastanku, na kojem su osim ministra turizma Garija Capellija i ministrice Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac sudjelovali još i splitsko-dalmatinskim župan Zlatko Ževrnja te gradonačelnicima i načelnicima bračkih gradova i općina, razgovaralo se o razvojnim projektima važnima za budućnost otoka.

Otok Brač svake godine bilježi sve bolje turističke rezultate. Otok je to s kojeg se posljednjih godina ne bilježi iseljavanje, dapače. Relativna blizina Splita, dobra prometna povezanost, ali i dobro razvijena otočka infrastruktura, jamac su daljnjeg razvoja, a projekata je mnogo.

Potvrdio je to i radni sastanak ministra Kušćevića tijekom kojeg su se u neposrednom razgovoru otvorile sve teme koje su važne žiteljima otoka Brača i budućem razvoju lokalne zajednice.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.