Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Državno izborno povjerenstvo objavilo je na svojim stranicama obavijesti i upozorenja namijenjena svim biračima i kandidatima na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 21. svibnja.

 

 

 

"Lokalni izbori - najčešća pitanja i odgovori" - možete pogledati ovdje.

"Obavijest o načinu ostvarenja aktivnog i pasivnog biračkog prava državljana drugih država članica Europske unije na predstojećim redovnim izborima za članove predstavničkih tijela članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave 2017." - možete pogledati ovdje.

"Upozorenje ovlaštenim predlagateljima kandidacijskih lista i kandidata u svezi korištenja propisanih obrazaca u postupku kandidiranja na lokalnim izborima 2017." - možete pogledati ovdje.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.