Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Udruga "Za naš Supetar poziva građane da prisustvuju sjednici Gradskog vijeća Grada Supetra koja će se održati u četvrtak 23.02. s početkom u 17,30 sati. Na dnevnom redu sjednice je donošenje Odluke o usvajanju izmjena i dopuna Prostornog plana Grada Supetra.

 

 

 

Poziv udruge "Za naš Supetar" donosimo u cijelosti:

"Nakon što su izmjene i dopune Prostornog plana Supetar dobile suglasnost od Županije SD 16.12.2016 i Ministarstva Graditeljstva 09.02.2017 na redu je usvajanje izmijenjenog PP na Gradskom Vijeću - Pozivamo SVE GRAĐANE da prisustvuju sjednici jer o ovoj odluci ovisi mnogo budućih događaja u Supetru, od novih investicija, širenja gradskog područja do poboljšanja infrastrukture, a nadasve zaštita javnog dobra.

Udruga ZaNaS sudjelovala je protekle dvije godine vrlo aktivno u procesu izrade PP-a, pismenim prijedlozima kao i diskusijom na javnim raspravama za vrijeme izrade prostornog plana. Većina naših prijedloga na zaštiti javnog dobra je usvojena. Da je moglo više i bolje, svi znamo, no donošenje ovog prostornog plana preduvjet je za pravi početak nove paradigme. Osnov za moto: Supetar pripada građanima Supetra.

Gradsko Vijeće se sutra sastaje kako bi donjelo odluku o usvajanju izmjena i dopuna PP Supetra. Nadamo se kako će gradski vijećnici, za razliku od prošla dva puta, ozbiljno shvatiti preuzetu obavezu zastupanja građana u Gradskom Vijeću tj. prisustvovati sjednici te isto tako i donijeti ispravnu odluku, odluku u korist stanovnika koji su ih i birali na tu dužnost: Usvojiti izmjene i dopune PP Supetar 2017."

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.