Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Članovi inicijative "Javno je dobro# okupili su se jučer pred zgradom Doma za starije osobe u splitskoj Zenti dok je u tijeku bila druga po redu Županijska skupština.

 

 

 

Najzanimljivija točka dnevnog reda bio je Pravilnik o gospodarskom korištenju ili posebnoj upotrebi pomorskog dobra na području županije.

"Kako je dan Lex Todorić u Saboru tako nama treba Lex obala. Nikakav pravilnik, jer pravilnik ništa neće rješiti, to je samo bacanje prašine u oči i legalizacija tih postojećih nepravilnosti kod dodjele koncesija i koncesijskih prava"  kaže Željana Maričić iz Udruge za naš Supetar.

 

 Izvor: prvi.hr

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.