Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Na 9. godišnjem susretu gradonačelnika i poduzetnika u organizaciji Udruge gradova i poslovnog tjednika Lider, koji se od 22. do 24. studenog održava u Vodicama aktivno sudjeluje i gradonačelnica Grada Supetra, Ivana Marković.

 

 

 

Danas je u Vodicama počela deveta, dosad najveća konferencija '48 SATI – susret gradonačelnika i poduzetnika' koja će okupiti pet ministara, 110 predstavnika gradova, od čega 70 gradonačelnika, 30 predstavnika općina, te predstavnike 70 firmi. Za usporedbu, prošle godine na susretu u Puli okupilo se 300 sudionika, od čega 60 gradonačelnika.

Na jednom od tri tematske radionice koje će se održati tijekom ovih susreta, okruglom stolu o Zbrinjavanju otpada i lokalnom razvoju koji se održava sutra sudjelovat će i naša gradonačelnica Ivana Marković kao i pomoćnica ministra zaštite okoliša Anamarija Matak, načelnica sektora za zaštitu okoliša Fonda za zaštitu okoliša Aleksandra Čilić, gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel, pročelnica gradskog ureda za gospodarstvo Grada Zagreba Mirka Jozić, te Igor Cerinski, voditelj projekta Smart Cities Hrvatskog Telekoma.

Uz ministra financija Zdravka Marića i ministra uprave Lovru Kušćevića, na okruglom stolu "Budućnost lokalne samouprave" sudjelovat će gradonačelnik Zaprešića Željko Turk, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, gradonačelnik Sv. Ivan Zeline Hrvoje Košćec, dogradonačelnica Zagreba Jelena Pavičić Vukičević, Dario Hrebak (Grad Bjelovar) i Anto Bajo (institut za javne financije).
Ministar državne imovine Goran Marić vodit će tribinu "Strategija upravljanja državnom imovinom", a ministrica Gabrijela Žalac tribinu "EU fondovi i regionalni razvoj".

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.