Brač Online

Portal otoka Brača - već 15 godina s vama

Danas je u Gradskoj vijećnici predstavljen projekt "Zaželi – Program zapošljavanja / Grad Supetar" težak preko milijun kuna.

 

 Projekt su novinarima i zainteresiranoj javnosti predstavili Gradonačelnica Supetra Ivana Marković i Voditelj odsjeka za drustvene djelatnosti i gospodarstvo Tonči Sanader.

Kroz projekt će se šest nezaposlenih žena sa područja grada Supetra obrazovati i osposobiti za poslove gerontodomaćice nakon čega će iste biti zaposlene na razdoblje od 24 mjeseca tijekom kojega će skrbiti o o starijim i potrebitim osobama na području Grada Supetra. Prema riječima gradonačelnice Marković - "krajnji cilj projekta je poticanje socijalne uključenosti, povećanje kvalitete života i prevencije preraneinstitucionalizacije krajnjih korisnika projekta a to su naši stari i nemoćni sugrađani.".


Projekt čija je vrijednost 1.069.916,66 kuna u 100%-tnom iznosu financira Ministarstva rada i mirovinskog sustava i to u sklopu Operativnog programa: OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.