Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

U petak su objavljeni rezultati velikog EU natječaja WiFI4EU na koji su se prijavile i bračke općine i grad Supetar.

Dolazak Sv. Nikole u Nerežišćima obilježilo je mnogo dječjeg smijeha i dobre zabave. Pjevalo se i plesalo, a nije nedostajalo ni poklona.

Sljedećeg petka 7. prosinca u Supetru kreće „Božićni kantun“, blagdanski program koji će se do 29. prosinca odvijati na nekadašnjoj peškariji, u školskoj sportskoj dvorani i župnoj crkvi.

Agencija za obalni linijski pomorski prijevoz kao izdavatelj otočnih iskaznica za pomorski prijevoz putnika i vozila, zajedno sa operatorom sustava SEOP Agencijom za komercijalnu djelatnost d.o.o. provodi periodičke provjere podataka korisnika povlaštenog prijevoza.

Započeli su radovi na rekonstrukciji i proširenju opasnih krivina na cesti 6161, Supetar - Splitska.

U petak, 30.11. i službeno započinje tradicionalna akcija ''Tjedan Bračkih pupoljaka'', u organizaciji udruge ''Svijet kao cvijet'', Turističke zajednice Općine Sutivan i Crvenog križa Brač.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.