Brač Online

Portal otoka Brača - već 15 godina s vama

Današnji požar na Kostirnicama ući će u anale bračkog vatrogastva kao prvi na kojem su naši vatrogasci djelovali zajedno sa zračnim snagama kojima je zapovjedala jedna žena, prva hrvatska kapetanica kanadera.

Lokaliziran je veliki šumski požar koji je danas oko 15:00 sati izbio na predjelu Kostirnice između Donjeg Humca i Dračevice u općini Nerežišća.

Navijači se u nas spominju uglavnom u lošem svijetlu, dok one druge priče uglavnom prolaze “ispod radara”, e pa evo jedne baš takve.

U ranim poslijepodnevnim satima u Bolu je, istočno od dominikanskog samostana izbio požar otvorenog prostora.

Sjećate li se Krila Splita, Brača i Hvara koji su sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća parala more Bračkog i Hvarskog kanala? E pa Rusi ubrzano rade na novom prototipu legendarnog hidroglisera Kometa.

Jučer nas je iznenada, u 66. godini života, zauvijek napustio Luka Dragičević - Parader, dugogodišnji član DVD Supetar, hrvatski branitelj i dragovoljac domovinskog rata.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.