Brač Online

Portal otoka Brača - već 15 godina s vama

Na sajmu FITUR u Madridu, održana je svečana dodjela nagrada Creative Tourism Network gdje je Svjetsko prvenstvo u branju maslina u općini Postire, koje se održalo u listopadu prošle godine, osvojilo nagradu za kreativan događaj godine.

Sajam se održavao od 22. do 26. siječnja 2020. Creative Tourism Network je međunarodna neprofitna organizacija koja je usmjerena na razvoj kreativnog turizma, a njihov stručni žiri među brojnim je prijavama odabrao bračko prvenstvo kao najkreativniji događaj takve vrste u svijetu u prošloj godini, te istaknuo da ovo prvenstvo na inovativan način čuva stoljetnu tradiciju i približava je brojnim gostima otoka te domaćem stanovništvu.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.