brac online

Upozoravamo naše otočane da ne zloupotrebljavaju svoje otočne iskaznice!

Iz Kriznog stožera otoka Brača stiglo je upozorenje kako svako posuđivanje otočne iskaznice drugim osobama ili korištenje iste za kupnju trajektnih karata osobama koje na to nemaju pravo smatrat će se direktnim kršenjem Odluke o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu koju je danas donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske svih uključenih u tu radnju i shodno tome za sobom će povući odgovarajuće prekršajne i kaznene mjere.

Iz KSOB-a podsjećaju Bračane kako je svako takvo korištenje kartice suprotno Općim uvjetima i odredbama zakona tj. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na povlašteni prijevoz na linijama u javnom pomorskom prijevozu pa će shodno tome za rezultat imati automatsku neaktivnost Kartice i poduzimanje odgovarajućih zakonskih mjera, a svu materijalnu štetu snosit će KORISNIK na čije ime glasi kartica koja je zlouporabljena.

Djelatnici Jadrolinije u bilo kojem trenutku prijevoza imaju pravo kontrole karata i provjere osnove za povlašteni prijevoz.

Na kraju se napominje kako je policija upoznata sa ovim problemom i kako će prema prekršiteljima postupati trenutno.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.