brac online

Ni pooštrene mjere zaštite od epidemije koje su na snazi nisu spriječile doborovoljne darivatelje krvi da odrade još jednu uspješnu akciju darivanja ove dragocjene tekućine.

 

Akcija je jučer održana u Milni, krv su uspješno dala 43 darivatelja a organizator akcije KDDK Milna putem društvenih mreža posebno se zahvalio bračkim veteranima ovakovih humanitarnih akcija Pavlu Bonačić-Protiju i Dariju Marinkoviću.

Spomenimo još kako bi osigurali da sva prikupljena krv na vrijeme dođe u Zagreb (avionskim prijevozom) Crveni križ Brač je uz suglasnost svih bračkih općina i grada Supetra te Agencije za linijski putnički promet i naravno našeg nacionalnog brodara Jadrolinije dogovorio da trajekt za Split koji inače iz Supetra isplovljava u 12:30 na dan akcije isplovi pola sata kasnije.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.