brac online

Iz Kriznog stožera otoka Brača obavještavaju sve Bračane i sve koji se u ovo vrijeme mjera ograničenog kretanja na Braču nalaze kako je na našem otoku još uvijek na snazi obveza njihova ishodovanja za kretanje izvan granica Grada odnosno pojedine Općine.

 


Iz KSOB-a upozoravajukako su sve informacije koje danas kruže internetom i društvenim mrežama a koje govore o tome kako je režim propusnica ukinut neistinite i lažne te kako će policija i dalje kontrolirati posjedovanje istih.

Vjerujemo kako su stanovnici našeg otoka svjesni ozbiljnosti situacije i specifičnosti našeg prostora, obzirom na sve aktualne objektivne okolnosti te se nadamo stoga da će - unatoč nimalo lakoj situaciji u kojoj se svi skupa nalazimo - pokazati razumijevanje, a prije svega odgovornost i disciplinu u daljnjem poštivanju propisanih epidemioloških mjera i preporuka - kaže se u priopćenju stožera.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.