Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

eko incidentJučer se prilikom pretakanja goriva iz autocisterne u spremnike INA benzinske stanice u Supetru dogodio ozbiljan ekološki incident.

 

Zbog još neutvđenih razloga prilikom pretakanja dizela iz auto-cisterne u spremnike benzinske postaje došlo je do izlijevanja, po nekim procjenama nekoliko stotina litara ovog goriva u okoliš.

Brzom intervencijom supetarskih vatrogasaca spriječena je veća nesreća pa je ovaj put sve ostalo u okvirima značajnog ekološkog onečišćenja koje je još jednom ukazalo na potrebu što skorijeg izmještanja benzinske stanice iz centra grada u njegovu industrijsku zonu kako je i planirano.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.