Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

DVA POŽARA NA PODRUČJU SUPETRADva požara koja su jučer u poslijepodnevnim satima buknula na širem području Supetra ugašena su bez većih posljedica.
Prvi je oko dva sata poslijepodne buknuo na potezu Brišće - Sv. Luka južno od Supetra a zahvaljujući brzoj intervenciji supetarskih vatrogasaca ugašen je već u 15.00 sati. U požaru je izgorjelo 150 čatvornih metara trave i makije a u intervenciji je sudjelovalo 13 vatrogasaca DVD Supetar sa 4 vatrogasna vozila.


Drugi požar izbio je tri i pol sata kasnije na području Prodolina iznad Trolokvi, istočno od Supetra. U gašenju ovog požara u kojemu je izgorjelo 200 četvornih metara makije sudjelovalo  14 vatrogasaca sa 3 vatrogasna vozila. Požar je lokaliziran oko 20.00 sati a obzirom na jako jugo i činjenicu da se požarište nalazilo na nepristupačanom terenu u gustoj borovoj šumi supetarski su ga vatrogasci čuvali i sanirali tijekom cijele noći te je isti proglašen u potpunosti ugašenim jutros u 8.00 sati.

Iz DVD- Supetar još jednom pozivaju građane na pojačan oprez i ne kršenje županijske odredbe o zabrani paljenja vatre na otvorenom.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.