Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U požaru koji je danas nešto iz 13.00 sati izbio kod gospodarske zone Nerežišća izgorjelo je nešto više od tri hektara trave i makije.
Požar koji je u jednom trenutko zaprijetio 110/35 kV trafostanici Nerežišća i skladišnim prostorima prodajnog centra Berica stavljen je pod kontrolu u 15.30 sati i to zahvaljujući brzoj i sinkroniziranoj intervenciji svih vatrogasnih snaga otoka kao i zračnoj podršci triju zrakoplova kandera.

Supetarskim vatrogascima koji su prvi stigli na požarište vrlo brzo su u pomoć stigle njihove kolege iz Selaca, Pučišća i Milne pa je u akciji gašenja sudjelovalo četrdesetak vatrogasaca sa devet vatrogasnih vozila. Požarište će tijeko noći, zbog najava jakog vjetra čuvati pripadnici DVD-a Supetar a ako sve protekne u redu njegovo se proglašenje ugašenim može očekivati sutra tijekom jutra.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.