Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Oborinsko nevrijeme na našem otoku uvijek zadaje glavobolje našim vatrogascima pa je tako bilo i danas, gorjelo je u općinama Milna i Postira.
Iskrenje električnih stupova do kojih uvijek dolazi nakon što poslije dugog sušnog razdoblja padne kiša zapalilo je makiju i nisko raslinje ponad uvale Mala Lozna u općini Postira dok je kod Makarca u općini Milna gorio sam električni stup.

Požar u općini Postira, u kojemu je izgorjelo nešto više od 2000 metara četvornih lokaliziran je 12.30 a poptuno ugašen u 13.30 sati a u intervenciji je sudjelovalo 12 vatrogasaca i 5 vozila iz DVD-a Pučišća i DVD-a Supetar dok su u gašenju električnog stupa u Milni sudjelovala dva vatrogasca tamošnjeg DVD-a s jednim vozilom.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.