Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jučer oko 15:00 sati najvjerojatnije zbog nepažljivog spaljivanja korova došlo je do požara ponad uvale Gabrova nadomak Splitske.

 

 Usprkos činjenici da je vatra nošena vjetrom preko makije gotovo trenutno zašla u gustu borovu šumu brzom intervencijom supetarskih vatrogasaca spriječen je požar većih razmjera pa je na koncu opožarena površina iznosila neštop manje od trećine hektara. U intervenciji je sudjelovalo 9 vatrogasaca sa 4 vatrogasna vozila a izvide o uzrocima izbijanja požara izvršili su djelatnici PP Brač.

Iz DVD-a Supetar još jednom mole sve one koji se ovih dana bave radovima u polju i koji imaju namjeru paliti vatru na otvorenom da se drže propisanih procedura i pravila kako bi se izbjegle neželjene situacije poput ove jučer.  


 

 

 

Fotografije: DVD Supetar

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.