Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Danas je po prvi put u povijesti bračkog vatrogastva jedna naša otočna vatrogasna jedinica upućena na kopno kako bi pomogla u gašenju požara.

 

 Do sada su uvijek vatrogasci s kopna dolazili na naš otok kako bi domicilnim vatrogasnim snagama pomogle u gašenju požara koji svakog ljeta na njemu izbijaju no ovaj se put dogodila obrnuta situacija. Na kopno je naime upućena vatrogasna ekipa koju sačinjavaju dva vatrogasna vozila (zapovjedno vozilo i jedna autocisterna) i pet vatrogasaca kako bi pomogli u gašenju katastrofalnih požara koji već drugi dan bjesne oko Žrnovnice, Srinjina i Sitnog Donjeg.

Vatrogasci koje je zapala ova teška i odgovorna dužnost članovi su Dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar: Jere Fabjanović, Ante Granić, Ivor Zlatar i Hrvoje Arapović a vodi ih zamjenik zapovjednika Frane Mladineo.

Poželimo im svi zajedno da svoj posao odrade sigurno, brzo i efikasno i da nam se živi i zdravi što prije vrate doma.

Momci drž'te se!

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.