Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Trideset trogodišnji muškarac sinoć je u Supetru teško i po život ozlijeđen te je prevezen u splitsku bolnicu, a policija nakon što se prethodno sukobio s 38-godišnjakom te potom  pronađen ispred obiteljske kuće, utvrđuje okolnosti njegova ozljeđivanja.

 Prema dosadašnjim informacijama, sinoć oko 21.50 sati u Supetru u Ulici 18. rujna 33-godišnjak je fizički napao 38-godišnjeg muškarca, lakše ga ozlijedivši. U tom slučaju policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti događaja.

Nakon tog incidenta 33-godišnjak je otišao s mjesta sukoba i, kako se neslužbeno doznaje, stigao u kuću gdje živi s 40-godišnjakinjom, te je nastavio s narušavanjem javnog reda i mira. Kako su u međuvremenu policajci tragali za njim zbog prvog incidenta, ubrzo su dobili novu dojavu o narušavanju javnog reda i mira, a 33- godišnjaka su pronašli teško ozlijeđenog ispred kuće.

Pružena mu je liječnička pomoć i utvrđeno da je zadobio ubodnu ranu u području prsišta i otvorenu ranu glave, što je okarakterizirano kao ozljede opasne po život te je prevezen na liječenje u Klinički bolnički centar Split.

Proveden je očevid te se provodi istraga o utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja. Prema do sada prikupljenim, ali nepotvrđenim informacijama, neslužbeno se doznaje da su ozljede mogle nastati kao posljedica samoozljeđivanja.


Izvor: 24 sata

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn