Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Supetrani su jučer vlastitim tijelim spriječili deložaciju svoje sugrađanke Nede Vušković.

 Deložaciju je temeljem sudske presude zatražio je ovrhovoditelj Nikša Rajević, vlasnik stana kojemu ujedno pravo na to vlasništvo prema tvrdnjama odvjetnik Grada Supetra Dean Rahan, spore Grad Supetar i bivši vlasnik Frano Mattehew John Petrinović Wadsworth s adresom stanovanja u Čileu.

Uručenje sudskog naloga o deložaciji Nedi Vušković svojim je tijelim zapriječilo pedesetak Supetrana pa je sudski ovršitelj Damir Režić iz Splita, koji je na deložiranje stigao u pratnji sedam policajaca, nakon kraćih konzultacija objavio kako se deložacija odgađa do daljnjega što su svi nazočni primili s olakšanjem.

 

Fotografije: Ivica Radić

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.