brac online

Tri prometne nezgode i nesreće u istom danu jasan su pokazatelj da je špica sezone na  našem otoku u punom jeku i da je kod svih sudionika u prometu potreban pojačan oprez.

 

 Jučer su supetarski vatrogasci imali pune ruke posla, njihova je dežurna smjena u razmaku od samo nekoliko sati morala intervenirati čak tri puta od čega je u dva slučaja bila riječ od težim prometnim nesrećama.


U izlijetanju automobila s ceste kod uvale Stiniva, podlijetanju motocikliste pod kamion na Malašnici i sudaru dvaju osobnih automobila u ulisiu Kralja Petra Krešimira IV. u Supetru vatrogasci, hitna pomoć i policija djelovali su brzo i kako je to sada popularno reći u sinergiji pa je dan na koncu prošao bez smrtno stradalih osoba.Supetarski vatrogasci pozivaju sve sudionike u prometu, i to ne samo ovih dana kad su naše ceste zatrpane stranim automobilima, biciklistima, motociklistima i quadovima, nego svih 365 dana u godini ponašaju odgovorno i u skladu sa prometnim propisima te uz pojačan oprez.

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.