Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

POČINJU GRAFFITI NA GRADELE Graffiti na Gradele festival je urbane kulture i mladih koji će se od 30.-31.7., po treći put održati u Bolu.Festival je fokusiran na iscrtavanje graffita, za koje su ove godine predviđena dva zida. Uz standardnu lokaciju ”Fabrika” i 25 metarski zid iscrtavat će se i zid u sklopu napuštenog i ruševnog hotela ”Bijela kuća”. Na potonjoj lokaciji bit će organiziran i glazbeni program, a sve kako bi se ukazalo na potencijal napuštene infrastrukture koja se nalazi u sred Bola, a koja uz turističke svakako ima i predispozicije sa organiziranje sadržaja za rad s mladima i nezavisnu kulturu. Graffiteri/ke koji će sudjelovati na festivalu dobro su poznati zagrebački, splitski, ljubljanski i sarajevski umjetnici/ice, koji će osim oslikavanja zidova na dvije lokacije napraviti i graffiti radionicu za one najmlađe.

Za glazbeni program zaduženi su Kandžija i Toxara, Krešo i Žuvi  i mladi reperi iz Zagreba – High5, ali i brojni DJ-evi –  DJ Vrh, Vuk Oreb, DJ Pedo, Tru Skool kolektiv  i DJ Slija.

Uz navedeni program posjetitelje očekuju i domaće srdele na gradele.

Ulaz na sve dijelove programa je besplatan, a više informacija možete pronaći na Službenoj FB stranici festivala

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.