Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

POETSKO-GLAZBENI PREFORMANS MILNE SVJEDOKNa programu "Milnarskog srca ljeta 2014.", u srijedu, 30. srpnja 2014., u 21.30 sati u hotelu "Milna" u Milni na Braču, sarajevski glumac Miodrag Miki Trifunov izvest će poetsko-glazbeni performans "Milne svjedok".

 

Večer poezije, u kojoj će interpretirati stihove Tina Ujevića, Maka Dizdara, Mike Antića, F.G. Lorce, H. L. Borhesa, Bertolda Brechta i Shakespeara, istodobno je posvećena 50 godina dugoj prijateljskoj vezi Trifunova s Milnom.

Također, u sklopu "Milnarskog srca ljeta 2014.", u Galeriji "Servantes" , do petka, 1. kolovoza, može se razgledati izložba "Ol jednega kvadreta" Marine Ivelić i Olega Smardžića. Njome se par, po prvi put u javnosti, predstavlja svojim zajedničkim radovima na području primjenjene umjetnosti, odnosno ukrasnim lampama u kamenu i vitraju.

U četvrtak, 31. srpnja 2014., program "Milnarskog srca ljeta 2014." nastavlja se "Pučkom feštom" s trkom tovara i nastupom Limene glazbe "Hrvatski sastanak" iz Selaca.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.