Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Osnovna škola Pučišća i Narodna knjižnica „Hrvatski skup“ Pučišća u četvrtak, 28. rujna 2017. u 19 sati, u Dvorani Hrvatski skup u Pučišćima, predstavit će knjigu "Brač Bourgogne: priča o kamenu".

 

 

 

Knjiga je rezultat projekta Erasmus+ „Brač Bourgogne – priča o kamenu“ koje su ostvarile četiri školske institucije, Osnovna škola Pučišća, Klesarska škola Pučišća, Collége Andre Malraux, Dijon i Lycée les Marcs d'Or, Dijon.

O knjizi će govoriti urednica knjige i predstavnica izdavača, ravnateljica Osnovne škole Pučišća dr. sc. Lucija Puljak. Osnovnoj školi Pučišća ovo je četvrta knjiga kojoj su izdavači: 2009.godine izdali su fotomonografiju "Pučišća - Pjesma o kamenu", 2013. godine "Iliri na Braču", 2014. godine "Brački suhozidi". Sve izdane knjige rezultat su inovativnog interdisciplinarnog odgojno-obrazovnog procesa kojeg Osnovna škola Pučišća već desetak godina provodi. Kako je izgledao rad na projektu Erasmus+ „Brač Bourgogne – priča o kamenu“ predstavit će djelatnici i učenici Osnovne škole Pučišća.

Promocija knjige dio je programa proslave Sv. Jere, zaštitnika Župe Pučišća, Dana općine Pučišća, Dana škole Osnovne škole Pučišća koji se slavi 30. rujna.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.