Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Kao dio manifestacije Gušti od štajuna u Milni će se 17. studenoga (petak), u "Pizzeria Slika", s početkom u 17,30 sati, održati prvi Dani uja.

 

 

 

Prilika je to za popodnevno druženje maslinara i gostiju, degustacije friškog ulja, mame peku slane zalogaje, a glazba prati cijelu atmosferu. Brojne nagrade čekaju pobjednike i sudionike, a svoje uzorke ulja u količini od 0,5 l možete dostaviti svakodnevno u popodnevnim satima u "Pizzeria Slika" ili uljaru "Kate" u Milni.

Organizatori događanja su Centar za kulturu Milna, Pizzeria Slika i Turistička zajednica Općine Milna pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske Županije.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.