brac online

Obavljen je ždrijeb za veliki Arbunov turnir u kartama "Arbunovih 60" na kojem će nastupiti ukupno 20 ekipa podijeljene u 4 grupe.

Turnir se igra u sklopu programa proslave 60. obljetnice svojeg osnivanja, KŠR „Arbun“ a ždrijeb je odlučio da će kartaši svoju vještinu međusobno ogledati prema slijedećem rasporedu:

Grupa A (Tupli, Lanterna, Dom i Jeri, Cupi 1 i Irante) igra u ponediljak 24.02. od 16h.

Grupa B (Mihajlo/Jure, Hipohondre, Općina, Sipe i Blavor) igra u četvrtak 27.02. od 16h.

Grupa C (Pečenjara, Vatrogasci, Jebibukve, JIG i Srdelice) igra u sridu 26.02. od 16h.

Grupa D (XY, Mali Ante, Frankšextajn, Rino i Tonči i Splitska) igra u utorak 25.03. od 16h.

U grupama se igra svak sa svakim isti dan i igra se ko pri jednu (trišeta do 41 + briškula i ako bude izjednačeno igra se trišeta do 51).

2 najbolje ekipe iz grupe idu u četvrtfinale koje je na rasporedu u petak popodne, polufinale u subotu ujutro i finale u nedilju.

 

Turnir se igra od 24.veljače do 01.ožujka 2020.g. u Arbunovim klupskim prostorijama, svaki dan od 15.00h.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.