brac online

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, posjetila je zagrebački sajam Hrvatskog otočnog proizvoda na kojem sudjeluju i naši izlagači.

 Na Sajamu „Hrvatskog otočnog proizvoda“, koji se održava od 28. ožujka do 7. travnja, svoje proizvode izlaže dvadeset i devet proizvođača s otoka Korčule, Visa, Lastova, Brača, Krka, Hvara, Paga, Prvića, Raba, Dugog otoka, Ugljana, Rave, Cresa, Pašmana i poluotoka Pelješca.

Posjetitelji mogu razgledati i kupiti maslinova ulja, vina, sireve, mariniranu ribu, rakije, likere, med, slastice, eterična ulja, kozmetiku, suvenire i druge otočne specifične proizvode kao i upoznati se sa nematerijalnim proizvodima koji imaju oznaku „Hrvatski otočni proizvod“.

Cilj organizacije Sajma je poticanje razvoja otočne proizvodnje te brendiranje proizvoda s prestižnom oznakom „Hrvatski otočni proizvod“, a ujedno je i turistička manifestacija koja prikazuje bogatu ponudu, sadržaj, tradiciju i kulturnu baštinu hrvatskih otoka.
Na sajmu se nalaze i naši Supetrani Mojmir i Mia Vladislavić,obrt Oliver,sa autohtonim suvenirima od  maslinovog drva koji nose etiketu najboljeg otočnog proizvoda u raznim natjecanjima diljem Hrvatske.

Sajam je posjetila i presjednica republike Hrvatske, te podržala i sufinancirala isti baš kao i Ministarstvo regionalnog razvoja i turizma, te Hrvatski otočni proizvod Klaster. Ako ste u Zagrebu,svakako posjetite ovaj preduskršnji sajam i počastite se prirodom.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.