brac online

Prošlog petka u Supetru je održan drugi po redu Festival održivog razvoja FOR F•LAG “BRAČ” 2019.

 

 Festival u organizaciji Lokalne akcijske grupa “Brač” i Lokalne akcijske grupa u ribarstvu “Brač”, održan je na novoj rivi Vlačica u Supetru a ove godine naglasak je bio na gastronomskoj ponudi našeg otoka.Na sajmu lokalnih proizvođača moglo se tako degustirati proizvode lokalnih OPG-ova i kušati najbolje od  otočke kuhinje, vitalac, tripice, tapanade i slatko i to potpuno besplatno.
Posebna su atrakcija festivala bili Hook and Cook kuharska ekipa iz Medulina koja je s broda privezanog uz festivalsku rivu, po principu “preko udice do vašeg tanjura, uz besplatnu degustaciju za posjetitelje predstavila moderne i inovativne riblje delicije.

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.