brac online

Grad Supetar poziva svoje stanovnike, koji imaju prijavljeno prebivalište na području Miraca, Splitske, Supetra i Škripa, da izađu na referendum koji će se održati u nedjelju, 9. lipnja 2019. godine.

 

 

 

Odlukom o raspisivanju lokalnog referenduma od 7. svibnja 2019. godine Gradsko vijeće Grada Supetra omogućilo je građanima Supetra da se na najdemokratskiji mogući način izjasne o tome žele li da odlagalište otpada Kupinovica u vlasništvu Grada Supetra, postane odlagalište otpada ostalih jedinica lokalne samouprave na Braču.

Lokalni referendum održat će se u nedjelju, 9. lipnja 2019. godine a građane pozivaju da se odazovu i na referendumskom listiću na pitanje: »Želite li da odlagalište otpada Kupinovica u vlasništvu grada Supetra, postane odlagalište otpada ostalih lokalnih jedinica otoka Brača?« zaokruže "PROTIV".

Mjesta na kojima će se moći izaći na referendum i glasati na njemu ista su kao i ona za nedavne EU izbore.

Da bi referendum uspio mora pristupiti 50% plus jedan glasač, kako bi dobili važeću odluku, stoga Grad Supetar poziva svoje žitelje da se odazovu u što većem broju.

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.