Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Pozivaju se mještani općine Milna kao i oni zainteresirani za njen budući razvoj da sudjeluju u ispitivanju stavova i potreba lokalne zajednice, a u sklopu izrade Strategije razvoja općine Milna.

 

 

 

Anketno ispitivanje najjednostavniji je način prikupljanja velikog broja informacija od široke i raznolike populacije, te služi kao temelj za razumijevanje konteksta unutar kojeg nastaje strateški dokument. Osim anketom, javno mišljenje ispitivat će se i kroz tematske fokus grupe s javnošću i radnim skupinama gdje će mještani općine Milna imati priliku detaljnije obrazložiti svoja stajališta. Za početak, važno je da ispune anketu koja se nalazi na sljedećoj poveznici.

POVEZNICA NA ANKETU

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.