Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Projekt za novi putnički brod koji će u floti Jadrolinije zamijeniti dotrajali brod ‘Postira’, izgrađen 1963. godine, u završnoj je fazi razrade te će uskoro biti raspisan natječaj za njegovu gradnju, potvrđeno je iz nacionalnog putničkog brodara, na upit Novog lista o planiram novogradnjama u ovoj godini.

U tijeku su pripremni radovi za asfaltiranje prometnice Nerežišća–Vela Farska, čime će Brač dobiti novi i najkraći prometni spoj između sjeverne i južne strane otoka.

Vrijedne ruke mama djece iz dječjeg vrtića Pučišća umijesile su pregršt kolača kojima će sutra obilježiti Dane kruha.

U prvi razred Srednje škole Bol ove školske godine upisano je 47 učenika i učenica, s kojima ta škola broji ukupno 105 đaka.

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini najavila je početak projekta “BH Brodway”, koji je spojio 16 mladih glumaca iz raznih gradova širom Bosne i Hercegovine s timom američkih umjetnika na produkciji brodvejskog hit mjuzikla “25. Takmičenje u spelovanju u Okrugu Putnam”.

Splitsko-dalmatinska županija objavila je popis potrebnih dokumenata za ostvarivanje prava na novčanu pomoć za novorođeno dijete.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.