Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

BOLULTRAOrganizatori su najavili dolazak 150 tisuća posjetitelja iz više od 140 zemalja na ovogodišnju Ultra Europe. Glavna su događanja u Splitu od 15. do 17. srpnja, a onda se program nastavlja na Braču, Hvaru i Visu.

 

 

U najavi se ne spominje gdje će to biti na Braču, ali se u video spotu prikazuje plaža Zlatni rat, koja je bila u planu 2014. i 2015. godine.
U Bolu nitko od odgovornih nije nam mogao nešto više reći o ovom glazbenom događanju na plaži Zlatni rat. Nitko ih, naime, od organizatora, barem nam tako kažu, nije kontaktirao ni pitao za suglasnost.
Što prije bi, po nama, ipak trebalo znati, dolaze li partijaneri u Bol? To moraju znati i gosti koji namjeravaju ljetovati u Bolu, kao i organizatori izleta koji u to doba ljeta, u Bol dovoze dnevno preko 2.500 gostiju na plažu, kojoj sigurno neće, barem jedan dan, biti moguć pristup za kupanje.

 

Izvor: Bolska kronika

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.