Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

EMABOLEma Tomić, učenica drugog razreda Područnog odjela „Bol“ - Glazbene škole Josipa Hatzea Split, na 21. natjecanju mladih glazbenika „Daleki akordi“ u Splitu, osvojila je drugu nagradu u kategoriji klavir s 50 bodova od ukupno 60.

 

 

To je međunarodno natjecanje na kojem su sudjelovali natjecatelji iz Slovenije, Slovačke, Crne gore, BiH i Hrvatske, a u komisiji za klavir su bili prof. Dalibor Cikojević iz Hrvatske, prof. Peter Tuite iz Irske i prof. Sergio de Simone iz Italije.

Ema se s njenom profesoricom Višnjom Marović intenzivno pripremala mjesec dana, a posljednja dva tjedna je gotovo svakodnevno odlazila i na dodatne pripreme u Split.

 

 

Izvor: Bolska kronika

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.