Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Na poziv direktora aerodroma Brač Tonća Peovića u petak je u aerodromskoj zgradi održan sastanak turističkih djelatnika s Brača, uglavnom direktora Turističkih zajednica. 

 

 

 

Direktor Peović upoznao je nazočne s novim projektima, ali i planovima za iduću godinu. Najznačajnije je svakako produljenje piste za 420 metara, prema jugu, što će omogućiti slijetanje većih zrakoplova. Dosta je vremena utrošeno na planiranju, projektiranju, otkupu terena i izmjenama GUP-a. Potrebni certifikati očekuju se već krajem ljeta, a vjeruje se kako će većim zrakoplovom doputovati krajem listopada i sudionici na Danima turizma u Bolu.
- Mi smo spremni ponuditi dodatne usluge našim putnicima – rekao je T. Pejović. – Na primjer, da odmah po dolasku na odmor, već na erodromu dobiju ključ od hotelske sobe, gdje će ih čekati prtljaga. Na isti način bi se organizirao i povratak: na recepciji bi predali prtljagu koja bi ih čekala na aerodromu gdje putuju.
Nekada je brački aerodrom imao i do 30 tisuća putnika, a ove godine računaju na povećanje sa 10 na 15 tisuća. U 2017. moglo bi ih biti znatno više ako se uspostavi stalna avionska linija iz Francuske.

 

 

Izvor: Bolska kronika

  

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.