Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Bolskom hotelu Elaphusa počeo je Stručni skup ravnatelja srednjih škola i učeničkih domova u Hrvatskoj. Preko 300 okupljenih sudionika skupa i goste, među kojima je bio i Momir Karin, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i športa, pozdravila je Suzana Hitrec, predsjednica Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja.

 

 

 

Tijekom trodnevnog rada razgovarat će se o aktualnim temama u upravljanju, planiranju i organizaciji rada ravnatelja, ulozi škole u pružanju potpore azilantima i njihovoj integraciji učenjem hrvatskog jezika …
Predsjednica Udruge S. Hitrec upozorila je ravnatelje da nije promijenjen postojeći Pravilnik, što je pismeno upozorila i ministarstvo, te još uvijek roditelji ne mogu pisati ispričnice za izostanke učenika zbog bolesti, već je to i dalje obveza liječnika.

Na početku prvog dana rada glazbeni pozdrav uputili su im učenici iz Bola i Supetra.

 

Izvor: Bolska kronika

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.