Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Bolska Glazbena škola, kao dislocirani odjel Glazbene škole Josipa Hatza u Splitu, u sklopu proslave 20. obljetnice djelovanja dobila je novi pianino marke Kawai, dar Matične škole.

 

 

 

Dočekali su ga učenici i Jadranka Nejašmić, na čiju inicijativu je škola utemeljena i koja se bez honorara brine o organizaciji nastave tijekom svih dvadeset godina njezinog rada.
Djeca u Bolu imaju mogućnost učenja samo jednog instrumenta – glasovira, ali se mogu pohvaliti uvjetima u kojima rade. Kao možda nigdje drugdje, svi učenici imaju ključ od škole i slobodno dolaze vježbati kad im odgovara.

 

Izvor: Bolska kronika

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.