Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ovogodišnji, drugi po redu, Grand Gourmet, u suorganizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija, Grada Makarska, TZ Makarska i hotela Meteor održao se od 8. do 11. studenog u Makarskoj u hotelu Meteor.

 

 

 

Na festivalu je bilo oko 200 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije i Italije, koji su uz posjetitelje, sudjelovali na edukacijama, radionicama i natjecanjima.
U Makarskoj je bio i Toni (Tonči) Pešutić, konobar iz restorana „Vusio“, koji je u izuzetno jakoj međunarodnoj konkurenciji osvojio četvrto mjesto u izradi tatarskog bifteka.
- Medalja mi je izmakla za svega nekoliko bodova – kaže nam Toni Pešutić po povratku u Bol. – Moglo je biti bolje, ali nisam razočaran. Bilo mi je to prvo međunarodno natjecanje. Dogodine idem po zlatnu medalju.
Pobjednica u izradi tatarskog bifteka je Katarina Kuba iz splitskog bistroa „Bepa“. Prije dvije godine radila je u Bolu, u restoranu „Ranč“, kao kuharica.

 

 

Izvor: Bolska kronika

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.