Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

O mukama Boljana sa katamaranskom linijom pisali smo nebrojeno puta, a za kraj godine naše kolege sa Bolske kronike napravile su i jednu malu statističku analizu.

 
Po njoj je po broju nedolazaka katamarana u Bol, najgore je bilo 2014. godine kada je izostao 93 puta. U 2016. nije ga bilo 92 puta, ali je po jednoj specifičnosti to ipak – najgora godina. Naime u 2016. baš svakog mjeseca zabilježen je po neki izostanak. U veljači 18 puta, u siječnju i ožujku po 13, studenome 11, a jednom katamaran nije došao ni u srpnju (bura), a sedam puta u kolovozu (šest puta zbog bure, a jednom je bio u kvaru).

U prosincu, kao i 2015., katamaran u Bol nije došao „samo“ šest puta, po tri puta iz Jelse za Split i isto toliko iz Splita u Bol.
Svaki put je razlog bila bura.

Izvor: Bolska kronika

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.