Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Uskoro počinje izgradnja rotora na ulazu u Bol. Investitor su Hrvatske ceste, a za izvođača radova odabran je Berica d.o.o. iz Nerežišća.

 

 

 

Tijekom veljače trebala bi započeti i izgradnja "vidikovca" (gradnja odmorišta i potpornog zida) na cesti Bol - Gornji Humac, investitor su također Hrvatske ceste, a izvođač radova će biti splitski "Cestar".

Izgradnja rotora, kako je ugovorom predviđeno, trajat će četiri mjeseca što znači da neće biti dovršena do početka turističke sezone. Iako će biti određena nova prometna regulacija na ulazu u Bol, čini se da ipak ne bi trebalo biti većih problema. Izvođač Berica d.o.o izgradio je rotor i na ulazu u Pučišća pa se promet odvijao bez većih teškoća.

 

Izvor: Bolska kronika

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.