Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Povodom proslave Dana Općine i blagdana sv. Margarite jučer je održana svečana sjednica Općinskog vijeća i otkrivanje spomen ploče u znak obilježavanja 150 godina rada pošte u Nerežišćima.

 

 

 

Sjednici su uz mještane Općine Nerežišća, uzvanika i gostiju nazočili i ministar uprave Lovro Kuščević, župan Splitsko-dalmatinski gosp. Blaženko Boban, predsjednik županijske skupštine gosp. Petroslav Sapunar, izvršni direktor divizije mreže grupa područja 3 Mario Kujundžić, voditelj grupe poštanskih ureda Brač Dean Brtičević, načelnici bračkih općina, brački gospodarstvenici, članovi Općinskog vijeća Općine Nerežišća, članovi općinske uprave i drugi...

Sjednicu je uz klapu Kanataduri koji su otpjevali hrvatsku himnu, otvorio Predsjednik Općinskog vijeća Općine Nerežišća, gosp. Nenad Kuščević. Nakon uvodnog govora prisutne je pozdravio načelnik Općine Svemir Obilinović. Uz već ostvareno i ono što je u realizaciji, kroz govor je naglasak stavio na projekte koji slijede i na važnost suradnje s Vladom RH i županijom splitsko-dalmatinskom s kojom je Općina i u prethodnim godinama imala odličnu suradnju.

"Za realizaciju navedenih projekata potrebna mi je potpora Općinske uprave, Općinskog vijeća, Županije i Vlade, a posebno i potpora svih žitelja Općine Nerežišća koje i ovim putem pozivam da budu aktivni članovi naše zajednice. Moja vrata su vam uvijek otvorena." rekao je Obilinović.
Potom se prisutnima obratio župan Blaženko Boban koji je istaknuo dobru suradnju s bračkim općinama s željom da se nastavi uz naglasak na ostanak mladih na otoku i bolju budućnost svih otočana.

Najslađi dio došao je pri sam kraj sjednice kada su uručena novčana sredstva za novorođene. Uz želju da djece bude još više, predsjednik općinskog vijeća uručio je kuverte Srđani Vranjičić, Ani Šimunović, Ivani Kuščević, Aniti Dragičević, Antoneli Kuzmanić i Kristini Ivelić.

Nakon svečanog dijela u Galeriji, prisutni su ispred pošte sudjelovali u otkrivanju spomen ploče u znak obilježavanje 150 godina rada pošte U Nerežišćima, a sve je završilo druženjem uz domjenak.

Na dobro nam došla sv. Mare.

Više fotografija s događanja možete pogledati ovdje.

 

 

Izvor: Fb Općina Nerežišća

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.