Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Slovensko Dobrovoljno vatrogasno društvo PGD “Sveta Ana” darovalo je DVD-u Milna navalno vozilo marke “Zastava 650”, kapaciteta 1900 litara i pumpu kapaciteta 1600 litara vode u minuti.

 

 

 

Slovenci koji inače ljetuju u Milni, koji su vidjeli kako se tijekom požara vatrogasci bore s vatrom i kakva im je oprema s kojom idu na požarišta, potakli su ovu vrijednu donaciju.

Vozilo su dovezli o svom trošku, a ovom prigodom stiglo je u posjet i devet članova spomenutog slovenskog DVD-a, među njima i njihovo vodstvo. dogovorena je i daljnja suradnja na razini vatrogasnih društava na otoku.

 

Izvor: Slobodna Dalmacija

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.