Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Uvedena je brzobrodska dvosmjerna linija Split - Rogač - Milna, kojom će se povezati otoci Šolta i Brač.

 

 

 

 

Brzi brod prijevoznika "Krilo Shipping company" iz Krila Jesenice, sa 253 putnička mjesta, isplovljavat će svakodnevno u 18,30 sati iz splitske luke prema Rogaču, te će potom nastaviti prema Milni, gdje će brod prenoćiti, a ujutro u 6,25 sati isplovit će za Rogač, a zatim u Split.

Ovu brodsku liniju godišnje će sufinancirati županija s milijun kuna. Plovidba na relaciji Rogač - Milna traje 20-tak minuta i ovakva prometna povezanost između Brača i Šolte bit će iznimno važna u ljetnim mjesecima kada će brojni turisti moći odlaziti s jednog na drugi otok i vratiti se tijekom istog dana u boravišno mjesto.

 

Izvor: Slobodna Dalmacija

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.